Torsdag _07.02.19110 DKK

Bazar Blå (SE)

Swedish folk og world

Mestermusikerne i Bazar Blå bevæger sig mellem den traditionsrige svenske folkemusik og alverdens musiktradition i et på en gang lokalt og globalt lydbillede

 

Den svenske trio Bazar Blå har de sidste tyve år, bevæget sig igennem deres helt egen unikke rejse i musikkens verden. “Twenty” er det sjette album i trioens mangefaceteret repertoire og igen bryder de ny grund.

Bazar Blå skaer ny musik, der er bevæger sig i et unikt spænd mellem traditionelle skandinaviske musikmønstre og et global udsyn. De har fx samarbejdet med den enestående tunesiske oud-mester, Anouar Brahem, hvis melodiøse tilgang til sit instrument kan høres i Bazar Blås musik.

 

De arbejder med helt unikke instrumenale sammensætninger, hvor trommer møder bas-guitar, mandola og nyckelharpa – et gammelt traditionelt, svenske strengeinstrument, der har en helt særlig lyd. Glæd dig til bjergtagende lydbilleder, som bevæger sig fra traditionel svensk musik til alverdens musiktraditioner.

 

Vinterjazz er en landsdækkende musikfestival, som har eksisteret siden 2001 og foregår hvert år i februar. Festivalen strækker sig over tre uger og er arrangeret i samarbejde med flere end 150 spillesteder og arrangører fra Skagen til Bornholm. Vinterjazz 2019 finder sted fra 1-24 februar.

 

 

Torsdag d. 7. februar

Dørene åbner: kl. 19:00

Koncerten starter: kl. 20:00

Pris: 110 dkk inkl. gebyr

Torsdag _07.02.19
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 110 DKK inkl. gebyr

Køb billet110 DKK