Få billetter
Søndag 22.11.202080 DKK

Alto Aria + Skarv

Ambient og noise

Med Autumn Ambient inviterer ALICE på en række matinékoncerter i november. Over fire søndage præsenterer vi et eklektisk program af herboende artister, som med hver deres instrumentale eller elektroniske tilgang til ambientmusikken spænder fra salige soundscapes og fragmenterede field recordings til ren noise og hårde synthesizerklange. Denne eftermiddag præsenterer vi to nye ambientnavne fra det nyopstartede og København-baserede pladeselskab Rhizome.

 

Alto Aria 

Alto Aria er navnet på Maria Leth Schützes soloprojekt. I sine sange undersøger hun forholdet mellem drømmende vokal og akustisk lyd og elektroniske flader, og fokuserer på transformation og transition som indgangsvinkel i sin musik. Hendes debutalbum “Tides” blev udgivet d. 7 maj 2020 gennem det nyopstartede og København-baserede pladeselskab Rhizome. Et album, som fokuserer på tidevand, at blive en krop af vand og altings forgængelighed. Alto Aria spiller på ALICE for første gang til november.

 

Skarv

Bag noise-projektet Skarv står Mads Krue Bugge. I en pendulbevægelse mellem at bygge op og at rive ned, mellem samhørighed og fremmedgørelse, bliver hårde synthesizerklange kastet ud og mødes af fremmede lyde og tvetydige field recordings. I mødet findes syntetiske væsener, opstået i kolde ruiner af stål og beton, oplyst af stadig blinkende dioder. Skarv udgav ligeledes sin debut på Rhizome i år, og spiller på ALICE for første gang til november.

Søndag 22.11.2020
Dørene åbner kl: 15:00
Koncerten starter kl: 16:00
Pris: 80 DKK inkl. gebyr

Køb billet
Få billetter
×