fbpx
Torsdag 28.11.2019120 DKK

Astrid Sonne & Minais B: Age of Levelling

Abstract electronic

Med afsæt i deres delte kærlighed for følelsesladede harmonier og hurtige arpeggioer, er de to danske elektroniske musikere og komponister Astrid Sonne og Minais B gået sammen om et stykke for computer, viola, orgel og vokal. Age of Levelling er skabt eksklusivt til denne aften på ALICE i november. 

 

To stjerneskud på den danske eksperimental-himmel, Astrid Sonne og Minais B, er gået sammen om et nyt stykke for computer, viola, orgel og vokal. Med afsæt i deres delte kærlighed for følelsesladede harmonier og hurtige arpeggioer, væver de to komponister deres kunstneriske praksisser sammen i en konstant musikalsk udveksling. Age of Levelling er skabt eksklusivt til denne aften på ALICE.

 

Astrid Sonne

Astrid Sonne er en dansk komponist og viola-spiller, som de seneste år for alvor har vakt opsigt på både den danske og den europæiske eksperimentalscene. Med sin baggrund i klassisk musik, afsøger Sonne grænselandet mellem det organiske og det elektroniske. Hendes store, åbne kompositioner rummer alt fra synthesizere til bratsch-sekvenser og vokal-samplinger og trækker på skøn europæisk kortradition såvel som trance og kakofoniske eksperimenter. Som ingen anden formår Sonne at udtrykke sårbare emotionelle stadier i minimalistiske og statiske soundscapes.

 

Sonnes debutalbum “Human Lines”, som udkom på det toneangivende danske pladeselskab Escho i 2018, blev bl.a. fremhævet i Fact Magazine som “et af de mest storslåede eksperimentelle album, du kommer til at høre i år”. Opfølgeren “Cliodynamics” (2019) udtrykker i endnu højere grad Sonnes musikalske nysgerrighed og hendes konstante udforskning af den elektronisk-organiske dualisme.

 

Astrid Sonne har præsenteret sine værker på bl.a. Atonal i Berlin i 2018, på Rewire Festival 2019 og på Roskilde Festival to år i træk. På ALICE havde vi bl.a. glæde af hende ved sidste års Gong Tomorrow Festival, hvor hun opførte værket “Ephemeral” med live kor, bratsch og modularsynth.  

 

Minais B

Bag aliaset Minais B står den København-baserede komponist Villads Klint, som til daglig er en del af den elektroniske trio KhalilH2OP og medstifter af den kunstneriske platform Anyines. I sit soloprojekt væver Klint kontrastfyldte musikalske ideer sammen til eventyrlystne kompositioner, hvor bl.a. orgel, synths, danske salmer og elektroniske arpeggioer udgør et samlende og forfriskende lydbillede. 

Torsdag 28.11.2019
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 120 DKK inkl. gebyr

Køb billet
×