Musikfestivalen Resonator i Odense udfordrer publikums musiksmag og forståelse af verden omkring dem ved at præsentere enestående koncerter kurateret af et dygtigt og eventyrlystent bookinghold, som søger at udfordre forståelsen af god, interessant og relevant musik og bringe det bedste af det bedste ud til publikum.

ALICE har allerede forskellige former for samarbejder med bl.a. Strøm, Badesøen, Roskilde Festival, Copenhagen Jazz Festival, Festival of Endless Gratitude og CPH:DOX. Til listen kan vi altså også tilføje dette særlige og længerevarende samarbejde med Resonator Festivalen.

Daglig leder af ALICE Hans Christian Gimbel udtaler:
Når vi kigger rundt i det musikalske landskab i Danmark er Resonator festivalen en af de festivaler, der virkelig giver mening med deres stærke satsning i Odense på et genreområde, som ligger ALICE meget nært. Derfor er det så oplagt at vi nu indgår et større samarbejde over de næste to år. Både for at styrke udbredelsen af den globale roots musik i Danmark, men også for at styrke samtalen om denne helt særlige og vidt forgrenede del af musikken. Det kan vi bedst i fællesskab.”

Resonators projektleder Malte Sanggaard fortsætter:
Jeg har altid været imponeret og inspireret af deres mod, når det kommer til at udfordre publikum og være tro mod deres egen kvalitetssans. ALICE har præsenteret koncerter, som jeg aldrig havde forestillet mig at kunne deltage i på dansk grund. Ligeledes har Alice vist en stor åbenhed for omverdenen, bl.a. gennem en række etablerede samarbejder med andre aktører i musikbranchen.”

ALICE ser frem til at påbegynde det spændende og udbytterige samarbejde.