Torsdag _29.02.24100 DKK + gebyr

Emanzipation Presents: Detest + Destabilizer + Infirmities

Tonstung trippelkoncert fra den danske metalundergrund kurateret af Emanzipation Records

Emanzipation Records præsenterer en tonstung trippelkoncert på ALICE til foråret. Forbered dig på et heftigt oldschool thrash- og dødsmetal-lineup med synderrivende trommer, buldrende riffs og frådende bestialske brøl, når 90’er-bandet Detest, Destabilizer samt Infirmities indtager scenen.

Infirmities
Det Gladsaxe-baserede metalband Infirmities blev dannet i 2020 af Sune Borring og Anders Tuegaard Poulsen kort tid inden corona-pandemien lukkede landet – og dermed også deres øvelokale – ned. Trods disse vanskeligheder, begyndte bandet at arbejde på de første numre og idéer. Ikke længe efter kom Jesper Rosenby Saltoften (Saturnus) og Kenneth ‘Fyrsten’ Iversen med på hhv trommer og vokal. Med en sammensætning, der bedst kan beskrives som et bryllupsband, er stilen overvejende old school death ‘n’ roll metal. Infirmities ser frem mod en studiesession med Henning Smith Nymand som producer i Everloud Studios, og den nye EP forventes at blive udgivet i løbet af foråret 2024. Infirmities har kun spillet ganske få koncerter indtil videre og her er en chance for at opleve dem.

Detest
Detest manifesterede tilbage i de tidlige 90ere ud af den mørke skandinaviske undergrundsscene. Med et unikt science-fiction tema og en rå hårdtslående stil blev Detest hurtigt omtalt i pressen side om side med bands som Obituary, Death og Nocturnus. På trods af, at en ubønhørlig rock’n’roll-livsstil næsten fik kørt det unge band i sænk, holder Detest stadig den Danske dødsmetal-fane højt den dag i dag. Komplet med nyt line-up og et nyt album på gaden er bandet mere klar end nogensinde før til at flække de skrå brædder. Deres nye album “We Will Get What We Deserve”, udgivet på Emanzipation Records i 2021, er et must-have i din old-school dødsmetalsamling!

Destabilizer
Destabilizer er det sidste nye bud på dansk Thrash Metal! Siden det herrens år 2020 har bandet fremmanet riffs i dødbringende tempo, synderrivende trommer og vokaler med masser af attitude, fluks fra hovedkvarteret, Platform K, dybt i Horsens kulsorte hjerte. Inspirationen er klassisk thrash fra 80erne, Exodus, Razor og Slayer. På de første spæde år har Destabilizer udgivet to EP’er, som begge er blevet taget godt imod af thrash-entusiaster verden over. Lige nu er bandet i fuld sving med at indspille deres debutalbum, som består af 10 instant klassikere. Med ølfustager af liveerfaring fra andre projekter er Destabilizer mere end klar til at indtage de danske scener og antænde brand i publikums øregange, som kun en voldsom omgang headbanging kan slukke!

ALICE på Stairway
Mens vores koncertsal på Nørre Allé 7 renoveres, genhuses ALICE midlertidigt på Stairway i Vanløse.

 

Torsdag _29.02.24
Venue: Stairway
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 100 DKK + gebyr
Køb billet100 DKK