Fredag _25.10.24160 DKK + gebyr

Blanco Teta AR

Transfeministisk noiserock fra Buenos Aires

At gå til Blanco Teta-koncert er en medrivende oplevelse af uophørlig energi og støjende galskab! Oplev det selv, når det hypede transfeministiske noiserockband fra Buenos Aires vælter ALICE omkuld til oktober.

Det er ikke underligt at den Buenos Aires-baserede noiserock-kvartet Blanco Teta er berygtede for deres liveshows. At gå til Blanco Teta-koncert er helt enkelt en medrivende oplevelse af uophørlig energi og støjende galskab! I et krydsfelt mellem punkens aggressivitet og enkelhed og det forvrængede støjlandskab fra noise, kanaliserer bandet en vred transfeministisk agenda ud i heftige udladninger og grænsesøgende performance. I Blanco Tetas unikke lydbillede erstattes den ellers meget punk-centrale guitar af en cello, og det er blot en af mange overraskelser og twists, der gør dem til en nådesløs publikumsmagnet.

Blanco Teta begyndte at gøre sig bemærket første gang i Buenos Aires’ undergrund i 2017, hvor de i byens eksperimenterende kunstmiljø er en del af et større kollektiv af kunstnere og aktivister, der kredser om queer- og transfeministiske temaer. Ikke desto mindre gav Blanco Tetas vanvittige liveshows og quirky udgivelser hurtigt bandet international opmærksomhed og sendte dem på tours og festivaler rundt omkring i verden. Nu er de også klar til at vælte ALICE omkuld, når de gæster vores venue til oktober, aktuelle med albummet “Rompepaga” (2023).

Sagt om Blanco Teta

“Fiery Argentine quartet Blanco Teta stands in a blurry area between punk and noise rock, but they can flip the script at the drop of a hat.” – Remezcla.com

Fredag _25.10.24
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: 160 DKK + gebyr

Køb billet160 DKK