Koncerterne har rullet ind som perler på snor, siden ALICE åbnede på sin midlertidige lokation på Stairway i Vanløse torsdag den 9. februar 2023 med en totalt udsolgt dobbeltkoncert.

Nu kan vi offentliggøre et fuldt forårsprogram proppet til randen med et diverst, genrebrydende og nysgerrighedspirrende udvalg af eventyrlysten musik fra hele kloden – præcis som ALICEs univers er kendt for.

Med forårsprogrammet sætter ALICE særligt fokus på dobbeltkoncerter, som gerne kombinerer internationale og lokale kunstnere eller værker, der på magnetisk vis skaber interessante spændinger og nye perspektiver mellem sig. På den måde viser vi, at livemusik kan starte større kulturelle samtaler, der rækker ud over den enkelte og individuelle koncertoplevelse. Eksempelvis får vi besøg af den israelsk-iranske stjerne Liraz, som deler scene med den opadstigende dansk-iranske musiker Melodi Ghazal.

Forårsprogrammet kendetegnes også af en del kendte og elskede sværvægtere fra ALICEs verden såsom Bassekou Kouyate og Colin Stetson, ligesom de unge og eksperimenterende vækstmiljøer får en platform på vores scene. Før vi skyder Copenhagen Jazzfestival i gang, lukker vi sæsonen ned med en elektronisk ekstravaganza, som vi glæder os til at løfte sløret for.

Derudover har vi ladet to eksterne bookere have frit spil inden for henholdsvis jazzens og metallens felter under vores dedikerede serieaftener “Kind of ALICE” og “Metalice”.

Vi glæder os til at byde nye og eksisterende publikummere velkommen bag vores pinkfarvede døre på Stairway i Vanløse, hvor ALICE har til huse i hele 2023.

 

 

 

 

×