fbpx

Gong Tomorrow 2022

Gong Tomorrow vender tilbage til september. I 2022 finder festivalen for ny eksperimenterende musik og lydkunst sted fra 2.-10. september med ALICE som tæt samarbejdspartner.

Gong Tomorrow 2022 er en festival for mangeartet lytning. Gennem en uge i sensommeren giver den mikrofonen til alt det, der er mere end menneskeligt. Festivalen præsenterer et vildtvoksende program af eksperimenterende musik, lydkunst og nyskrevne værker, som viser veje til at mærke forbundethed med andre arter. Fra gletsjerstøj og insektmusik til syngende produktionsdyr og en rockopera om klimasorg.

Festivalen skærper sanserne og stiller ørerne ind på sjældent hørte frekvenser. Hvis vi abstraherer fra larmen af menneskeskabte lyde, er den såkaldte natur overhovedet ikke stille og rolig. Det summer, det brummer, det suser, det knager, det bræger, det kribler og krabler. 

Gong Tomorrow udforsker musikkens potentialer til at åbne en mere mangesproget verden og fejre vores forbundethed. 

Følg med på Facebook, Instagram og gongtomorrow.dk, når programmet løbende offentliggøres. 

Om Gong Tomorrow
Gong Tomorrow er en årlig festival for ny eksperimenterende musik og lydkunst. Den præsenterer koncerter i ekstraordinære rammer, musikalske eksperimenter, genremøder, samtaler og workshops samt tværæstetiske og stedsspecifikke samarbejder mellem lokale såvel som internationale kunstnere. Gong Tomorrow 2022 finder sted fra den 2. til den 10. september på en række forskellige københavnske koncertsteder i samarbejde med ALICE.

×