Festlig housewarming og guide til efterårsferien

Vil du ud og opleve spændende musik i efterårsferien, er der masser af gode grunde til at besøge ALICE. Fra colombiansk dansemusik til nordisk roots kommer vi godt rundt, ligesom vi også byder på familiekoncerter, hvor børnene kan komme med. Det kan de også til vores festlige housewarming, hvor vi fejrer vores nye hjem i Musikhuset København på Vesterbro med gratis koncerter, DJ og skattejagt!

ALICE indledte for en måned siden et nyt eventyr, da spillestedet flyttede ind i det nyåbnede Musikhuset København på Vesterbro. Det gamle palæ, der tidligere husede Københavns Bymuseum, skaber stemningsfulde og storslåede rammer for ALICEs vilde musikalske ambitioner – og vi har lyst til at fejre musikken og vores nye hjem med et særligt arrangement for alle vores venner, naboer og musikelskere i al almindelighed.

Vi har derfor fornøjelsen af at invitere til housewarming i Musikhuset København lørdag 23. oktober, hvor vi i efterårsferiens sidste weekend præsenterer et heldagsarrangement med aktiviteter til eventyrlystne sjæle i alle aldre. Og der er gratis entré til hele herligheden! Oplev Lea Bertucci, Tuhaf, Luna Ersahin & Rezwan Taha, Tettix Hexer og DJ Tjiquita.

Nordiske roots-toner i Musikhuset København
Efterårsferiens program i Musikhuset København lokker også med nordiske folketoner af allerfineste skuffe. Svenske Groupa har været et fyrtårn på den progressive folk-scene i 40 år. Det flotte jubilæum fejres med maner 21. oktober, hvor trioen optræder i en særlig konstellation med to af vor tids mest vedkommende forvaltere af svensk folkemusik: Sara Parkman & Samantha Ohlanders.

Efterårsferie-programmet rundes af med en søndagsmantiné, hvor et af Danmarks mest roste orkestre, Afenginn, giver koncert. Afenginns originale og grænseløse musik udspiller sig i et særegent musikalsk univers, der byder på alt fra hæsblæsende rytmer i alle tænkelige taktarter, stille og meditative øjeblikke og virtuost, nærmest psykedelisk sammenspil. Deres koncerter modtager hyppigt superlative anmeldelser, så der venter en stor live-oplevelse.

Ny ALICE-scene i Valby skydes i gang
Det er ikke kun på Vesterbro vi fyrer den af. Vi blænder også op for et helt nyt samarbejde med Valby Kulturhus, som indledes med tre stærke kunstnere i efterårsferien. På lørdag kan du komme til elektronisk dansefest med Ghetto Kumbé og Nuri. Og på næste fredag gælder det så Vula Viel, der byder på smittende blanding af jazz, minimalisme, post-punk og vestafrikansk percussion. Vi har mange flere fede ting på vej til Valby, så du kan godt glæde dig!

Se overblikket over alle efterårsferiens arrangementer forneden.