Få billetter
Fredag _27.09.19160 DKK + gebyr

Thurston Moore Group — Spirit Counsel (US/UK)

Avantgarde og noise rock

Ekstrakoncert! På grund af stor interesse, har vi fået Thurston Moore Group til at spille en ekstra koncert fredag 27. september kl. 17.00. Dørene åbner 16.00. Den amerikanske støjguitar-pioner Thurston Moore udsender nyt monumentalt box set med tre værker og giver i den forbindelse koncert på ALICE med sin Thurston Moore Group.

Thurston Moore vender tilbage til ALICE. Denne gang medbringer den banebrydende guitarist og utrættelige lyd-udforsker sin egen Thurston Moore Group – et band, der i sin nuværende konstellation bl.a. tæller My Bloody Valentine-bassist Deb Googe.

Koncerten markerer udgivelsen af Thurston Moores nye og stort anlagte box set ‘Spirit Counsel’. Et tre-delt værk, der udsendes på Daydream Library Series – et label grundlagt af Moore selv i samarbejde med Eva Prinz. Boksen indeholder de tre særskilte værker ‘Alice Moki Jayne’, ‘Galaxies’ og ‘8 Spring Street’. Værker, der alle hylder kunstnere, som har været med til at forme Moores egen kunstneriske vision. ‘Alice Moki Jayne’ er en hyldest til de tre kvindelige kunstnere Alice Coltrane, Moki Cherry og Jayne Cortez, ‘Galaxies’ er en kosmisk meditation inspireret af et digt af Sun Ra, og endelig er ‘8 Spring Street’ en hyldest til den nyligt afdøde støjguitar-guru Glenn Branca, en kunstner, som om nogen har haft afgørende betydning for den unge Moores udforskning af den elektriske guitars muligheder i Sonic Youth. Alt materialet til de tre værker er indspillet hen over de sidste par år og byder på lange, udfoldede kompositioner, der kredser omkring en kerne af spiritualitet, musikalske venskaber og kollektiv skaberkraft.

Thurston Moore har med grundlæggelsen af gruppen Sonic Youth og sit mangeårige virke i feltet mellem rock, støj, avantgarde og improvisation sat et afgørende mærke på musikhistorien. Han står krediteret på mere end 800 udgivelser, primært som instrumentalist, komponist og sangskriver, men har også gjort sig som blandt andet producer, studiotekniker og grafiker og må i det hele taget kaldes et ikon for moderne alternativ musik.

Line-up:

Thurston Moore (Guitar)
Deb Googe (Bass)
James Sedwards (Guitar)
Jem Doulton (Percussion)

Fredag _27.09.19
Dørene åbner kl: 16:00
Koncerten starter kl: 17:00
Pris: 160 DKK + gebyr

Køb billet160 DKK
Få billetter