Udsolgt
Lørdag 07.12.2019225 DKK

The Young Gods (CH) + Sparkling

Industrial og industrial rock

Den schweiziske industrial-trio er efter 24 års pause endelig på vej tilbage til København.

OBS! Da koncerten blev hurtigt udsolgt, har vi været så heldige at kunne sætte en ekstrakoncert op med The Young Gods søndag 8. december.

I marts udsendte The Young Gods deres ottende studiealbum, Data Mirage Tangram, der viser at bandet, som blev dannet i Fribourg, Schweiz i 1985 er tilbage i topform. Med sangeren Franz Treichlers karakteriske stemme og indædte sangstil i front, repetitive trommespor og eksplosive guitarriffs er der ingen, der helt lyder som dem.

 

Med albums som L’Eau Rouge, T.V. Sky og Only Heaven var The Young Gods et af de mest toneangivende bands på industrial-scenen i 80’erne og 90’erne og sammenlignes ikke sjældent og uden grund med Nine Inch Nails, der da også har angivet The Young Gods som en vigtigt inspirationskilde. På samme måde som Ministry, Devin Townsend og Mike Patton.

 

Da David Bowie i 1995 udgav albummet Outside svarede han på spørgsmålet om det var inspireret af Nine Inch Nails: Nej, faktisk er det en schweizisk trio ved navn The Young Gods, der har påvirket mig her.

 

The Young Gods var ofte på besøg i Danmark i perioden 1987 – 1995, hvor de bl.a. spillede på Roskilde Festival to gange. Det er med stor stolthed at ALICE nu kan bringe trioen tilbage til København.

Lørdag 07.12.2019
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: 225 DKK inkl. gebyr

Udsolgt
Udsolgt
×