Lørdag _05.10.19140 DKK + gebyr

TETO PRETO (BR) + DJ Sirenx

Abstract electronic

Med rødder i São Paulos oprørske elektroniske undergrund, leverer truppen TETO PRETO højintense møder mellem politik, grænsesøgende kropslig performance, house, techno og tropicalia. De kommer til Danmark for første gang til oktober.

 

TETO PRETO er et samarbejde mellem den franske performancekunstner Loic Koutana og en gruppe aktivistiske og visionære skikkelser fra São Paulos blomstrende elektroniske undergrund. Truppen er vokset ud af pladeselskabet MambaRec og de berygtede nomadiske techno-fester Mamba Negra, som ofte foregår i byens forladte industribygninger. Festerne blev startet af DJ Cashu og TETO PRETO-medlemmer for første gang i 2013. Et tidspunkt, hvor São Paulo begyndte at blive anset som et “sydens Berlin” med sin spirende og særlige elektroniske scene.

 

TETO PRETOs politisk provokerende agenda og deres første single “Gasolina” (2016) fik dem i første omgang rundt på store brasilianske festivaler som Boiler Room, Rec Beat og Subtropical, men det var for alvor med debutalbummet “Pedra Preta” (2018) at de fik international opmærksomhed. Med voldsomme elektroniske arrangementer og energiske sange opbygger de et univers af oprør, mystik og lidenskab, som fik medier som APCA, Crack Magazine og BeeHype til at hylde albummet som et af årets vigtigste.

 

Live leverer gruppen højintense koncerter som inkorporerer elementer af house, techno, jazz og tropicalia i en opslugende sammensmeltning med moderne dans, grænsesøgende, kropslig performance, bar hud og latex. I 2019 har “Pedra Preta” bragt TETO PRETO uden for Brasiliens grænser for første gang, og i den anledning er vi heldige at kunne præsentere dem på ALICE 4 oktober. 

 

Sagt om TETO PRETO

“Brazil’s most innovative band.” – Boiler Room

 

Lørdag _05.10.19
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: 140 DKK + gebyr

Køb billet140 DKK