fbpx

13.02.2022

Alternative Folk

Steve Gunn (US) at Pumpehuset / Vinterjazz

Søndag d. 13. februar
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 130 DKK inkl. gebyr
Køb billetFacebook

Den roste amerikanske sangskriver Steve Gunn vender tilbage med nyt album på Matador og kan opleves i København til februar under Vinterjazz.

Koncerten foregår i Pumpehuset.

Amerikanske Steve Gunn er en mester ud i den underspillede sangskrivnings kunst. Lig Kurt Vile, som han tidligere har været guitarist hos, evner han at skabe sange, der nonchalant læner sig ind i genrer som blues, indie og psych folk, og som trods deres tilsyneladende enkelhed alligevel sætter sig fast i lytteren med en varm og drømmende lyd.

Med “Other You”, der udkommer sidst i august på Matador, udsender Gunn sit sjette studiealbum. Albummet, der blev indspillet i Los Angeles sammen med producer Rob Schnapf (Beck, Elliott Smith, Cass McCombs, Kurt Vile), er blevet omtalt som hans mest livsbekræftende album til dato. På pladen får han selskab af musikalske venner som Julianna Barwick, Mary Lattimore, Bridget St. John og Jeff Parker.

Albummet følges op af en europæisk tour, der i februar bringer Steve Gunn til København, hvor ALICE har fornøjelse af at præsentere koncert på Pumpehuset. Der er god grund til at sætte kryds i kalenderen, hvis man er fan af støvet folk, psykedelisk guitar-magi og indfølt sangskrivning.

Koncerten er en del af Vinterjazz – en landsdækkende musikfestival, der fejrer jazzen og udforsker dens mange forgreninger. Vinterjazz 2022 finder sted den 3.-27. februar. Læs mere om festivalen på www.jazz.dk