fbpx

28.05.2021

Spectacle

Spectacle 2021: Friday

Fredag d. 28. maj
Dørene åbner kl: 15:00
Koncerten starter kl: 16:00
Pris: 450 DKK inkl. gebyr
Facebook
Aflyst

Kære publikum,
Selvom en gradvis genåbning er på vej i maj, har vi med tungt hjerte besluttet os for at aflyse årets Spectacle Festival. Uklarhed om restriktioner for koncerter og forsamlinger i maj gør, at vi ikke føler, at vi kan skabe et festivalformat af den karakter, som Spectacle har været tænkt som. Ligeledes er det på nuværende tidspunkt svært at planlægge en festival med den internationale profil, som Spectacle har lagt op til. Så selvom vi åbner op for koncerter i maj, bliver der altså ingen Spectacle i 2021. De folk, der har købt billet, får den naturligvis automatisk refunderet via Billetto.

Spectacle så dagens lys sidste år som en ny forårsfestival på Nørrebro. “Nyskabende festival bød på stærke og anderledes musikoplevelser”, skrev svenske Hymn om festivalen, der blev søsat af spillestedet ALICE på Nørre Allé 7 som en eventyrlig rejse rundt i hele ALICE’ musikalske verden. Festivalen var i år planlagt til at finde sted 29-30 maj. Da vi ikke kan åbne ALICE før til august grundet corona-virus, udskydes festivalen til næste år, hvor den finder sted 28-29 maj.

Vi glæder os til at kunne byde på en ny version af festivalen i 2021. Købte billetter til dette års festival kan benyttes til næste år. Vi arbejder ligeledes på at flytte de allerede annoncerede kunstnere til 2021-versionen. Af logistiske grunde kan vi dog endnu ikke garantere, at alle kunstnere har mulighed for at komme på de nye datoer.

Læs mere om Spectacle her.