fbpx
Tirsdag 07.02.2023180 DKK

Shabazz Palaces (US) at Valby Kulturhus

Eklektisk futurisme fra et af hiphoppens mest visionære navne

Shabazz Palaces indtager Valby med deres syrede blanding af hiphop, kosmisk jazz og sci-fi eventyr og det seneste album, “The Don of Diamond Dreams”.

OBS! Koncerten er rykket til 7. februar 2023, og billetter købt til koncerten i 2022 er fortsat gyldige. Koncerten finder sted i Valby Kulturhus.

Siden deres debut fra 2011, “Black Up”, har Seattle-projektet Shabazz Palaces skabt sig et ry som et af de mest visionære hiphop-navne. Et projekt, der på både gennemført og krøllet vis, blander hiphop med spektakulære sci-fi fortællinger, afrikansk percussion og ikke mindst en solid inspiration fra jazz og funk. Og et projekt, der har samarbejdet med navne som Flying Lotus, Battles og Thundercat.

Shabazz Palaces har gennem det meste af karrieren været en duo bestående at det kreative makkerpar Ishmael Butler og Tendai Maraire. Sidste år forlod sidstnævnte dog gruppen, der dermed reelt er blevet et solo-projekt for Butler, som dog formår at videreføre det udknaldede univers, der senest kom til udtryk på albummet “The Don of Diamond Dreams”. Albummet udkom i april 2020, altså lige mens pandemien for alvor rasede. En planlagt tour for albummet blev derfor også udskudt, men nu drager Butler endelig på landevejen – eller måske skulle vi snarere sige, at rumfærgen går i luften.

På “The Don of Diamond Dreams” forener Shabazz Palaces atter gamle myter og futuristiske visioner på et eklektisk værk, der sender hilsner til jazz, dub, funk, soul og meget mere i eksperimenterende collager, hvor husguder som Sun Ra og George Clinton fornemmes stærkt.

Næste år får vi endelig lov til at opleve universet fra “The Don of Diamond Dreams” på dansk jord, når ALICE præsenterer koncert i Valby Kulturhus. Gør dig klar til en kosmisk vinteraften.

Tirsdag 07.02.2023
Venue: Valby Kulturhus
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 180 DKK inkl. gebyr

Køb billet
×