Lørdag _14.09.19120 DKK + gebyr

Mateo Kingman (EC)

Hip-hop

Med dybe rødder i regnskoven, bringer Ecuador-baserede Mateo Kingman organisk og tropisk hip hop direkte fra Amazonas til ALICE i september.

 

Mateo Kingman flyttede som 5-årig med sin familie til en lille by dybt i Amazonas-junglen ved grænsen mellem Ecuador og Peru. Omringet af natur voksede Kingman op i shuar-stammekulturen, og kendte ikke styrken af sin forbindelse til junglen, før han senere flyttede til byen for at lave musik.

 

Den Ecuador-baserede musiker og sangskriver befinder sig idag i et musikalsk i et spændingsfelt mellem det urbane og det oprindelige, mellem pop og latinamerikansk rootsmusik. Ved at fusionere organisk og akustisk hip hop, pop og latinrytmer med jungle-samples, fremtryller han et pulserende tropisk lydbillede, der for det indre blik fremmaner billeder af dybgrøn regnskov og skyhøje bjerge. Kingmans debut “Respira” (AYA Records, 2016), som også tekstmæssigt kredser om Amazonas, følges på samme pladeselskab op af albummet “Astro” til juli. Et album, som han selv beskriver som “a cure for the healthy”, en på én gang jordbunden og kosmisk rejse med musikalske tråde til hip hop, trap, latin, elektronisk musik og shamanisk icaro-sang.

 

Med hans fremragende og intense live-rygte glæder vi os til at præsentere Mateo Kingman med band, når han gæster ALICE til september.

 

 

Lørdag _14.09.19
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: 120 DKK + gebyr

Køb billet120 DKK