Fredag 13.12.2019140 DKK

Mames Babegenush Julekoncert feat. special guests – ekstrakoncert

Klezmer og x-mas show

Glæd dig til en festlig aften, når Mames Babegenush spiller julen ind med deres særlige nordiske take på klezmer-traditionen. Bandet lover en aften ud over det sædvanlige, hvor de både medbringer ensemblet Live Strings og en særlig gæst, som vi senere løfter sløret for. Og selvfølgelig medbringer de masser af julestemning og dansabel musik til at skabe lys i vintermørket.

OBS! Koncerten 14. december er udsolgt. Heldigvis er Mames Babegenush klar på at spille ekstrakoncert 13. december, så flere får chancen. Billetsalget til ekstrakoncerten starter 12 november kl. 10.00.

Mames Babegenush er øst, der møder nord. Stærke skandinaviske rødder sammenflettet med den sprudlende dansemusik fra Østeuropa; fra stemningen af nordiske fyrretræer til farverige bryllupper i Rumænien, giver Mames Babegenushs musik en følelse af på én gang nordisk vintermelankoli og ekstatisk glæde. Gruppen har brugt mange år på at finpudse deres fortolkning af den traditionelle jødiske og østeuropæiske folkemusik, og de har altid insisteret på at give deres musik et personligt præg. Gennem tiden har de optrådt med navne som blandt andre Gogol Bordello, Yuri Yunakov og The William Blakes.

Sidste år gæstede de ALICE i forbindelse med Vinterjazz festivalen, og her gav de et brag af en koncert for en udsolgt sal. Med sig dengang havde de også Live Strings, som også spiller med på deres roste 2017-udgivelse, der helt enkelt hedder ”Mames Babegenush with Strings”. Vi ved derfor også allerede, at Mames Babegenushs sprudlende toner er lige hvad man trænger til, når vintermørket lægger sig over Danmark. Og derfor er vi yderst glade for at kunne byde på julekoncert med orkestret, der ud over god musik og masser af julestemning også vil medbringe en særlig gæst, som ikke skal afsløres endnu!

ALICE og tidligere Global har haft tradition for at invitere et dansk orkester til at sammensætte en særlig julekoncert til huset. Sidste år stod KutiMangoes for julegildet. Tidligere har bl.a. Dreamers’ Circus spillet op med udvalgte gæster – herunder bl.a. netop Mames Babegenush. Så det er altså langt fra første gang, at bandet er med til at kaste juleglimmer over Nørre Allé 7. Og så er bandet, der også er udvalgt til at spille til åbningen af den nye Metro Ring i København, tilmed i topform efter en netop overstået USA-tour. En tour, der har vist, at de ikke kun begejstrer publikum herhjemme, men i høj grad også internationale lyttere.

Der venter kort sagt en fantastisk aften med plads til både vinterlig eftertænksomhed og kædedans. Så tag roligt dine kære med til julebal på ALICE!

Foto: Dennis Lehmann

Fredag 13.12.2019
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: 140 DKK inkl. gebyr

Køb billet
×