fbpx

15.01.2021

Alternative/Metal/Doom

Late Night Venture + Eyes + OvO (IT)

Fredag d. 15. januar
Dørene åbner kl: 18:30
Koncerten starter kl: 19:30
Pris: 150 DKK inkl. gebyr
Facebook
Koncerten er afholdt

OBS: som følge af forlængelsen af de gældende corona-restriktioner til 17/1/2021, er Sorte Firkant Festival desværre aflyst. Alle billetter refunderes og billetkøbere hører nærmere i starten af de nye år.

Sorte Firkant Musikfestivals fredagsprogram på ALICE står i den tunge musiks tegn. Vi får besøg af et af årets mest skamroste danske metal/hardcore-navne, Eyes, og doom-duoen OvO opfører live-score til italiensk stumfilms-version af Dante’s Inferno. Garvede Late Night Venture åbner aftenen med deres tunge space-rock.

Billetsalget starter mandag 30. november kl. 10.00

Den alternative Nørrebro-festival Sorte Firkant vender tilbage – og som noget nyt er ALICE med i det gode selskab med andre Nørrebro-venues som Stengade, Støberiet og Brorsons Kirke.

Festivalen finder sted fra 14-16 januar og markerer således også et flot startskud på det nye koncertår med en perlerække af stærke alternative kunstnere – som OvO(billedet), Eyes, Tvivler, Electric Eye, Narcosatanicos, Emma Acs, Ukendt under andet navn, Mavi Express og mange flere. Billetsalget skydes i gang på mandag kl. 10, og grundet de aktuelle corona-restriktioner er der begrænset plads på de enkelte venues. Find oversigt over det samlede program og billetsalg her.

Om fredagen på ALICE kan du opleve Late Night Venture, Eyes og en særlig performance fra italienske OvO, som opfører live-score til det dystre italienske stumfilmsmesterværk fra 1911, “Dante’s Inferno”.

OvO

Den italienske noise-duo OvO har bevæget sig på de internationale post-rock-, industrial- og avant-doom-scener i næsten to årtier, og udgav i starten af 2020 deres tiende album “Miasma”. I foråret udviklede OvO et genialt siddevenligt koncept tilpasset de gældende corona-rammer: En livescore til det dystre italienske stumfilmsmesterværk fra 1911, “Dante’s Inferno”, som de opfører på Sorte Firkant Musikfestival. Man kan glæde sig til en koncertoplevelse ud over det sædvanlige.

EYES

EYES består af fem unge veteraner fra den danske metal- og hardcore scene, og deres nye album ‘Underperformer’ afspejler et orkester, der ikke bekymrer sig en døjt om, hvad fans, scene og folk i øvrigt måtte mene og forvente. Man fornemmer et kunstnerisk slægtskab med orkestre som Daughters, Pissed Jeans og Converge – alle bands som har startet med en bestemt lyd og over tid har ændret og udviklet deres musikalske vision betydeligt; noget EYES også selv sigter efter – og lykkes med.

Late Night Venture

I spændingsfeltet mellem post rock, doom/stoner metal, shoegaze og neo-psych har københavnske Late Night Venture fremelsket sit helt eget univers, hvor Flaming Lips og The Cure er lige så store musikalske inspirationskilder som Neurosis og Cult of Luna. Bandet er kendt for at spille meget intense koncerter. De har senest udsendt albummet “Subcosmos”.

I 2021 bliver festivalen lidt anderledes end den plejer, da den gennemføres efter de gældende covid-19 restriktioner. Det betyder som udgangspunkt siddende koncerter med begrænset plads på alle venues. Det betyder også, at det er lidt sværere at bevæge sig frem og tilbage mellem de forskellige venues, og derfor har vi valgt at droppe partoutbilletterne. Da vi stadig i festivalens ånd gerne vil motivere publikum til at gå på opdagelse i forskellige dele af programmet, tilbyder vi 25% rabat, hvis man køber billet til mindst to arrangementer. Rabatten genereres automatisk, når du køber dine billetter til festivalen.