Udsolgt
Lørdag 23.11.2019130 DKK

Kogekunst releasekoncert + Sigurvin Sigurdsson + DJ Kvartiparty

Avant pop

LALA(landia) er et fristed for tanker, længsler, mursejlere, kongeørne, bidronninger og fodboldfans. Kogekunst er klar med ny plade. Opfølgeren på sidste års “SEXEDE”. Den hedder LALA(landia) og du kan komme og fejre den med releasekoncert på ALICE. Sigurvin Sigurdsson åbner aftenen og DJ Kvartiparty står bag pulten før og efter koncerten.

August sidste år udgav Kogekunst debutpladen ”SEXEDE”, som høstede forrygende anmeldelser. Fx kunne man læse i Gaffa: ”Der er ikke noget påståeligt trendy eller smart over duoen, der helst ynder at udlægge sig selv uden filter. Det er både rørende, syret, morsomt og ikke mindst straight up fængende.” Live har duoen fra Ålborg rørt, inspireret, overbevidst og provokeret sit publikum bl.a. koncerter på Roskilde Festival og Spot.

Nu kommer to’eren og der er bestemt ikke skruet ned for charmen. Her har du en samling numre, som stort set alle kunne være første single på pladen. Alt fra svampet ørkenpop til urban R&B og med den sædvanlige kurs omkring et par bløde sjælere.

Kogekunst siger selv om albummet: ””LALA(landia)” er et fristed for tanker, længsler, mursejlere, kongeørne, bidronninger og fodboldfans. Et sted for alle. Derudover er det et album, der springer i øjnene og klør. Løg svitser tårekanalerne og fløde hældes på. Det smager lækkert og det feder. Et album med sjæl og krop. Servér gerne i selskab med 25 bajere og lad dine venner stå udenfor døren. Der er ensomhed og kærlighed og en hede udstrakt foran dig, som skal krydses. Fremfor alt skal man huske på kærligheden i dette album, som er et barn af to venner. Intet andet vægter højere end at elske, hvad man laver, og det samme vendt om. LALA er lallet ærlig, alvorligt pjattet, forfærdeligt god, fucking onani, smagfuldt frastødende og alt det, der er mere af mellem himmel og jord. – KH TEAM KOKU”

Sigurvin Sigurdsson

Islandske Sigurvin Sigurdsson spiller på uhøflig charmerende vis sine folk og country sange. Hans sange om rodløshed, misbrug og kærlighed bygger videre på en folk/country tradition kendt fra en kunstner som Townes Van Zandt. Sangene bevæger sig i mellem up-tempo melodier og langsomme hymner om vanskelig kærlighed. Alt sammen fremført med en stor respekt for de amerikanske sydstaters musikalske dyder og en optimistisk tro på at fremtiden også byder på andet end narkomelankolske svingture.

Sigurvin Sigurdsson har tidligere optrådt til Spot Festival, Way Up North og utallige shows rundt omkring i Danmark og Tyskland, hvor han bl.a. har spillet sammen med amerikanske kunstnere som Grant Lee Phillips, Daniel Romano og Andrew Jackson Jihad

Lørdag 23.11.2019
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: 130 DKK inkl. gebyr

Udsolgt
Udsolgt
×