Torsdag _21.11.19140 DKK + gebyr

Kassin (BR) + DJ Jonas Visti

Brazilian soul funk

Den brasilianske producer og multiinstrumentalist Alexandre Kassin er af de fleste kendt for at have samarbejdet med ikoner som Gal Costa og Caetano Veloso. Ikke desto mindre gemmer hans solokarriere på fængende sange, der i en legende tilgang til den brasilianske musikarv skaber møder mellem pulserende disco, funk, tropicalia og bossa. DJ Jonas Visti vender plader før og efter koncerten.

 

Producer, sangskriver og multiinstrumentalist Alexandre Kassin er i den grad en indflydelsesrig skikkelse på Brasiliens musikscene. Uden for landets grænser er Kassin mest kendt for at være en del af gruppen +2 sammen med Moreno Veloso & Domenico Lancellotti, samt for at have produceret albums for ingen ringere end Los Hermanos, Gal Costa og Caetano Veloso. Men ved siden af sit producervirke har Kassin også en spraglet og enestående solokarriere. 

Kassin voksede op i Rio de Janeiro med musikalske indtryk fra hele Brasilien, men også med en solid indpodning rock, psych, pop og dansemusik fra resten af Latinamerika. I 2000 – samme år som hans gruppe +2 blev grundlagt – udgav han under kunstnernavnet Monrual sin første soloplade. Blot få år efter samarbejdede Kassin med den legendariske no waver Arto Lindsey og startede også sin karriere som producer. I 2005 udgav han den anmelderroste plade “Free U.S.A.”; en eksperimenterende og syret udgivelse, som er skåret helt ind til benet ved at være komponeret og indspillet på en Game Boy.

 

I 2017 udkom “Relax”, som Luaka Bop genudgav året efter, og som sendte Kassin ud i verden. I møder mellem pulserende disco og funk og latingenrer som bossa, jovem garda, samba torto og bolero, dealer sangene på tragikomisk vis med den verden vi lever i. Glæd dig til at møde en af Brasiliens helt store musikere, når Alexandre Kassin gæster ALICE til november.

Torsdag _21.11.19
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 140 DKK + gebyr

Køb billet140 DKK