fbpx

08.04.2022

Highlife/Afro-fusion

K.O.G (GH) at Valby Kulturhus

Fredag d. 8. april
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 140 DKK inkl. gebyr
Køb billetFacebook

Afro-fusion møder stærk sangskrivning, storslået vokal, skarp rap og uovertrufne moves i en ekstatisk aften, du sent vil glemme. Oplev ghanesiske K.O.G. (Onipa m.fl.), der præsenterer nyt solo-album til koncert i Valby Kulturhus.

Bemærk: Koncerten foregår i Valby Kulturhus.

Kweku Stacey aka K.O.G (Kweku of Ghana) har en særlig evne til at skabe bjergtagende live-optrædener. Med en blanding af engelsk, pidgin og Ga maler han lydlige billeder, der går lige i sjælen på publikum.

K.O.G er kendt for sin rolle som forsanger i musikkollektivet Onipa, der de seneste år for alvor er skudt frem på den europæiske elektroniske musikscene, såvel som i hiphop/funk-bandet K.O.G and the Zongo Brigade – og desuden for sit omfattende samarbejde med bandet Nubiyan Twist, der gav en blændende koncert på ALICE i 2019.

25. februar udgiver K.O.G albummet “Zone 6, Agage” på den franske label Heavenly Sweetness, produceret af K.O.G’s mangeårige samarbejdspartner og ven Tom Excell (Nubiyan Twist, Onipa) og af franske Guts (Alliance Ethnik). Den første single fra albummet – ”Shiida”, der hylder feminitet og moderskab – er netop udkommet, og vi glæder os helt enormt til at fejre hele udgivelsen med et brag af et show i Valby Kulturhus d. 8. April 2022.