fbpx
Torsdag 03.10.2019160 DKK

Gili Yalo (ET/IL)

Afro-funk

I sit nye soloprojekt kombinerer Gili Yalo etiopisk roots, soul, funk, psych og jazz til en fyldig og sitrende musik, der puster nyt liv i østafrikanske traditioner. Til oktober gæster han ALICE med en ny EP. 

 

Den etiopisk-jødiske musiker og sanger Gili Yalo havde som barn en både barsk og usædvanlig vej ind i musikken. Operation Moses var den skjulte evakuering af etiopiske jøder fra Sudan under en hungersnød i 1984, hvor utallige familier blev uddrevet fra deres hjemland til flygtningelejre i Sudan. På den lange, opslidende rejse til fods gennem Sahara blev fællessangene for Yalo og hans familie den afgørende styrke. En styrke, der sammen med hans personlige historie udgør hele grundlaget for hans musikalske virke.

Gili Yalo, der i dag har base i Tel Aviv, kombinerer i sit nye soloprojekt etiopisk roots, soul, funk, psych og jazz. Resultatet er en usædvanlig, fyldig og sitrende nomadisk musik ledsaget af hans unikke stemme med tekster på både engelsk og amharisk. Yalo har tidligere samarbejdet med producere som Beno Hendler (Balkan Beat Box) og Uri Brauner Kinrot (Boom Pam), og det har skabt høje forventninger til hans eklektiske soloprojekt. 

Når Gili Yalo gæster ALICE er det med den nye EP “Made In Amharica” og i selskab med sin kvintet, der med guitar, bas, keyboard, trommer og trumpet varsler en rytmisk fængende koncert udover det sædvanlige. 

Torsdag 03.10.2019
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 160 DKK inkl. gebyr

Køb billet
×