fbpx

27.04.2021

Techno

Culture Box at Alice: Simon Littauer + Violence of the Fauve – venteliste

Tirsdag d. 27. april
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 130 DKK inkl. gebyr
Facebook
Udsolgt

Culture Box på Alice byder stolt velkommen til en verden af knapper, kabler og blinkende dioder. Simon Littauer komponerer og improviserer live techno på modulære synthesizer uden assistance fra computere, presets eller backing tracks. Vi måtte desværre aflyse Littauers koncert i december grundet corona-nedlukning, men vi er glade for at kunne annoncere denne nye dato.

Simon Littauer er producer, komponist og elektronisk musik-troldmand med base her i København. Simon spiller på modulære synthesizere og bevæger sig i grænselandet mellem techno, glitch og eksperimenterende lyde.

Modular-systemet af synthesizere er rygraden i Simon Littauers univers af maskiner. Littauer er tilhænger af styrken ved improvisation og live-produktion uden nogen form for hjælp fra computere eller backing tracks. De unikke pulserende lydflader appelerer til både krop og sjæl og taler samtidig til fordybelse.

Simon er unik, anderledes og hastigt fremadstormende i den mytiske undergrund for elektronisk musik, og har i studiet arbejdet sammen med en lang række artister. Desuden har han optrådt live på bl.a. Roskilde Festival, Distortion Festival og Musik i Lejet – udover venues som Culture Box, Ved Siden Af, Store Vega og Pumpehuset.