fbpx
Fredag 18.11.2022130 DKK

Creative – without nature? “Bioacoustic Adaptation” at Valby Kulturhus

Tværkunstnerisk undersøgelse af forholdet mellem menneske, natur og kreativitet

ALICE Works inviterer til et tværkunstnerisk projekt, der forener musik, performance og live-animation, når Liv Vester Larsen fremfører sit projekt Creative – without Nature? Her opfører hun sammen med My Lambertsen og Arash Pandi værket “Bioacoustic Adaptation”.

Bemærk: Koncerten foregår i Valby Kulturhus.

Forholdet mellem menneske, natur og kreativitet undersøges i projektet Creative – without Nature? Et projekt søsat af violinist, vokalist og komponist Liv Vester Larsen, der i et mangefacetteret hybrid-univers undersøger om mennesket kan være kreativt uden adgang til naturen. 

Creative – without Nature? arbejder både med podcasts, musik, lyd og bevægelse og aktiverer dermed flere sanser og æstetiske udtryk i en undersøgelse, som blander kunst, videnskab og aktivisme. Sammen med den visuelle kunstner og VJ My Lambertsen (aka SLØR Visual Performance) debuterede projektet som koncert-performance på Den Danske Scenekunstskole i Odense sidste sommer. Med værket “Bioacoustic Adaptation”, der er blevet til i forbindelse med ALICE Works, får de to kunstnere i øvrigt selskab af den elektroniske musiker Arash Pandi.

I værket arbejder de tre kunstnere med at synliggøre naturens tilpasningsevne i en virkelighed hvor menneskeheden har overtaget  styringen. Musik, lyddesign og visuals er skabt med inspiration fra Bernie Krauses mangfoldige lydoptagelser af vilde dyrs frekventerede lyde, der ændres i mødet med den stigende industrialisering. Derudover er projektet inspireret af samtaler med forskere indenfor begrebet Væredygtighed. 

I en sammensmeltning af musik, lyddesign og live-animation inviteres publikum ind i et rum, der aktiverer en længselsfuld og ur-agtig lytten, samtidig med at mystiske og gådefulde lag undersøges og udfoldes for at bringe en tilstand af fælles undren tilbage i scenerummet. Kom selv og oplev dette forunderlige univers, når Creative – without Nature? byder indenfor i Valby Kulturhus.

Om ALICE Works
ALICE arbejder for at udvikle musikken. Derfor søsatte vi under lockdown i starten af 2021 et Open Call om at udvikle nye formater og skabe nye værker. Dette Open Call blev til ALICE Works – en koncertserie, hvor vi hen over 2021 og 2022 præsenterer nye værker skabt af de kunstnere, som vi udvalgte fra puljen af ansøgere.

Foto: Mads Fisker

Fredag 18.11.2022
Venue: Valby Kulturhus
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 130 DKK inkl. gebyr

Køb billet
×