Udsolgt
Fredag _18.10.19140 DKK + gebyr

Chancha Vía Circuito (AR) + DJ Copia Doble Systema

Nu cumbia

En af bannerførerne på den latinamerikanske elektroniske scene, Chancha Vía Circuito, gæster ALICE med sin dansable digitale cumbia. Forvent fængende elektroniske beats og boblende sampling, der sender tankerne mod Andesbjergenes folklore. DJ Copia Doble Systema leverer heftige global bass set før og efter koncerten.

 

Argentina er det seneste årti i den grad blevet epicenter for den musikalske strømning, som kombinerer folklore fra de omkringliggende Andesbjerge med fængende elektroniske beats. En af de vigtigste skikkelser på scenen, som samtidig har fået omverdenens ører op for elektronisk cumbia, er producer og DJ Pedro Canales, som siden 2005 har rejst hele verden rundt med sit projekt Chancha Vía Circuito. 

Med sin dekonstruktion og sampling af traditionel latinamerikansk musik, står Pedro Canales i dag med sin digital cumbia for et helt personligt udtryk, som er blevet hyldet af bl.a. Pitchfork og New York Times. Store festivaler som MUTEK, Vive Latino og Roskilde Festival har flere gange haft Chancha Vía Circuito på plakaten, og dét til både publikums og anmeldernes store begejstring. Canales har udgivet på bl.a. ZZK Records, Wonderwheel and Crammed Discs og havde hittet “Quimey Neuquén” med på soundtracket til den hypede serie Breaking Bads i 2013.

Chancha Vía Circuito udgav sidste år sit femte studiealbum “Bienaventuranza” (dansk – lyksalighed), hvor folkemusik fra Andesbjergene med instrumenter som fløjte og charango, samt elementer af dancehall og global house pakkes ind i på én gang mystiske og indbydende elektroniske beats. Den dansevenlige plade er blevet til i samarbejde med innovative skikkelser på den latinamerikanske cumbiascene som Kaleema, Lido Pimienta og Mateo Kingman. Når Chancha Vía Circuito spiller på ALICE er det som trio med Federico Estevez på percussion og en sangerinde. 

 

Sagt om Chancha Vía Circuito 

“Aural magical realism” – Resident Advisor

“Chancha Vía Circuito […] offers an intriguing mix of past and present.” – Pitchfork

 

DJ Copia Doble Systema

 

Copia Doble Systema blev startet af den norske DJ og musiker Copyflex aka Åsmund Boye Kverneland. Med stærk inspiration fra den digitale cumbia, har han siden 2009 skabt fængende møder mellem elektronisk musik, cumbia samples og lokale sydamerikanske rytmer og samarbejdet med navne som DJ Mouse, Boody B, El Remolon og Dj Hvad. Denne aften står Copia Doble Systema bag pulten og spiller DJ sets før og efter koncerten med Chancha Vía Circuito.

Fredag _18.10.19
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: 140 DKK + gebyr

Udsolgt140 DKK
Udsolgt