fbpx
Aflyst
Lørdag 24.09.2022280 DKK

Bulgarian Voices Angelite (BG) at Christians Kirke

Gåsehudsfremkaldende bulgarsk kvindekor

Det er med tungt hjerte at vi må meddele, at koncerten med Bulgarian Voices Angelite i Christians Kirke 24. september er aflyst. Det skyldes at koret har været nødt til at aflyse hele deres tour. Vi refunderer alle købte billetter via Billetto. Vi beklager ulejligheden og håber meget på at kunne invitere Bulgarian Voices Angelite tilbage snart igen.

Oplev et af verdens mest anerkendte kvindelige kor inden for den bulgarske vokaltradition, når ALICE præsenterer Bulgarian Voices Angelite a capella i Christians Kirkes smukke rammer. Med hele 20 fremragende sangerinder under ledelse af Katja Barulova er der garanti for en gåsehudsfremkaldende oplevelse.

Bemærk: Koncerten finder sted i Christians Kirke.

Har man først én gang oplevet Bulgariens rige tradition for kvindekor, er det svært at glemme. Det er en musik, som på én gang føles som noget fra en anden verden, og dog har rødder i en dyb folkelig muld. De bulgarske kors unikke klang har inspireret talrige musikere, og op gennem 80’erne opstod der en stærk kult-begejstring for vokaltraditionen, som bl.a. Dead Can Dance og Kate Bush lod sig inspirere af. Dermed voksede også interessen for nogle af de fremtrædende bulgarske kor, der gennem længere tid havde forædlet de ældgamle teknikker.

I dag finder man talrige kor, som dyrker genren, men skal man til kilden, er det dog især to kor, som repræsenterer den absolutte elite. Det ene er Bulgarian Voices Angelite, som ALICE nu har den store ære af at præsentere i overdådige rammer i Christians Kirke på Christianshavn.

Under kommunismen var mulighederne for at rejse ud med deres fantastiske musik stærkt begrænset, men siden har Bulgarian Voices Angelite skabt sig et ry som et ensemble, der hæver den bulgarske kortradition til sublime højder. De har udsendt flere kritikerroste plader, har givet stort anlagte koncerter og modtaget talrige Grammy-nomineringer. En journalist fra St. Louis Post Dispatch skrev slet og ret: “The most beautiful music on the planet.“

Det bliver en enestående oplevelse at høre Bulgarian Voices i Christians Kirkes fantastiske rum. Med hele 20 mesterlige sangerinder er der lagt op til gåsehud, og under Katja Barulovas ledelse kan man forvente stor vokalkunst med dybe folkelige rødder.

Lørdag 24.09.2022
Venue: Christians Kirke
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 280 DKK inkl. gebyr

Aflyst
Aflyst
×