fbpx
Sunday 28.05.2023160 DKK

Kind of ALICE: Social Club – Matiné concert

Blue notes and atmospheric jazz

Kind of ALICE er et rummeligt mødested for jazzen i alle dens afarter, og med alle dens omgivende genrer. Åbn ørerne for alt fra stemningsfuld nordisk jazz til vildt skrattende genrebrydninger. Oplev overlap mellem jazz, eksperimentalscenen og kammermusikken – på svingtur fra det akustiske til det forstærkede og tilbage igen. Kom ind i varmen bag den store pinkfarvede dør i Vanløse, hvor stemningen er lige så hyggelig som baren er åben. Kind of ALICE finder sted på udvalgte tirsdage og søndage.

OBS: Vi tilbyder en mulighed for at købe abonnement på samtlige søndagsmatiné-koncerter, som giver adgang til seks koncerter for fem koncerters pris. 

Social Club

Velkommen i klubben af blå, bluesy toner, soul og stemningsmættet jazz. Genrerne væver sig imellem stemningsfuld jazz, skæve beats, gospel og hiphop, og tøver heller ikke med at gå helt nye og egne veje. Fra instrumentale passager til gamle bluessange til det fine lyriske og det groovende dansable. Tungt, råt, ærligt, fint, smukt og nyt.

Social Club er et samarbejdsprojekt mellem de fem musikere Nikolaj Hess (klaver), Thomas Vang (bas), Anders Holm (trommer), Frank Hasselstrøm (keyboard og blæsere) og Naja Rosa Koppel (vokal). Projektet startede i New York, hvor Naja Rosa og Anders Holm tidligere var bosat, og hvor og Nikolaj delvist hører til. Social Club er en blanding af deres hver især  originale numre og coversange, som Social Club gør til deres helt egne. 

De fem musikere har spillet sammen på kryds og tværs i andre bands, såsom The Savage Rose, Naja Rosa, Hess Is More m.m, og nu mødes de altså i denne cirkel af sjælfuld og bevidsthedsudvidende musik, hvor de fem musikere blander deres inspirationskilder og ryster det sammen til en stor musikalsk rejse. Vi ses i klubben til Social Club på Kind of ALICE!

ALICE på Stairway

Mens vores koncertsal på Nørre Allé 7 renoveres, genhuses ALICE midlertidigt på Stairway i Vanløse i 2023.

 

Sunday 28.05.2023
Venue: Stairway
Doors at: 14:00
Concert at: 15:00
Price: 160 DKK incl. fee

Buy ticket
×