fbpx

Copenhagen Jazz Festival 2022

Festivalsæsonen nærmer sig nu for alvor, og vi har glædet os gevaldigt. ALICE præsenterer nemlig fire koncerter, som man kan opleve over to dage under åben himmel på scenen på Onkel Dannys Plads, under Copenhagen Jazz Festival 2022.

Programmet rummer både nye navne og artister, som vi har glædet os til at invitere tilbage til København. D. 6. juli kan man opleve de musikalske søfarere Ayom, der krydser atlanterhavet med sjæl, magi og swing. Samme dag, senere på aftenen, præsenterer vi Nadah El Shazly, en af de førende stemmer på Cairos sprudlende eksperimenterende musikscene.

Dagen efter, d. 7. juli, står i afrobeat’ens tegn. Om eftermiddagen i en psych’et udgave med Onom Agemo and The Disco Jumpers i selskab med den mageløse maliske guitarist Ahmed Ag Kaedy, og senere på aftenen lukker Santrofi ballet med highlife i verdensklasse.

Vi er desuden med til at præsentere en håndfuld koncertaftener på Huset. Glæd dig til en 3 dages minifestival fra det danske eksperimenterende jazzlabel Barefoot Records, fortolkninger af den legendariske etiopiske nonne Emahoy med Morten McCoy og Josefine Opsahl og det 9-personers store orkester fra Djibouti, Groupe RTD, når de spiller i Danmark for første gang.

Vi glæder os til at se jer under sommerhimlen til juli.

×