Vi begynder så småt at kunne se sommeren nærme sig, og det betyder naturligvis Copenhagen Jazz Festival her på ALICE. Vi er klar med et program, som både rummer både nye navne og kunstnere, som vi har glædet os til at invitere tilbage i ALICE-regi. Der er både noget for den sure, den søde og den salte jazz-smag.

Vi lægger fra havn den 4. juli med kora-poesi, nordisk melankoli og sublimt vestafrikansk strengespil fra Dawda Jobarteh, som præsenterer et nyt samarbejde med den norske trompetist Gunnar Halle med titlen “Kora meets trumpet on Flekkerøy”.

Den 5. juli overlader vi scenen til den legendariske familiegospelgruppe Staples Jr. Singers direkte fra Aberdeen, Mississippi. Dagen efter, den 6. juli, står den på mere swingende og stærkt smittende gospel, denne gang med funky ghanesisk islæt fra mesteren Alogte Oho & His Sounds of Joy. Vi tør godt love, at det bliver en veritabel dansefest.

Fremme ved 7. juli skifter stemningen, for her glæder vi os til at præsentere mørk og bundløs eksperimental-dub fra London i form af gruppen Holy Tongue med den sublimt innovative Valentina Magaletti på percussion. Aftenen efter er det den brasilianske rap-komet Tássia Reis, der med badass-attitude overtager spotlightet med et både blødt og slagkraftigt miks af jazz, samba, funk carioca, trap-beats og pop. Og så runder vi hele herligheden den 9. juli, hvor trommeslager og koncert-kurator har sammensat en særlig trio til os, der består af hollandske Noa Kurzweil, den britiske cellist Nicky Wetherell samt Rune Kielsgaard selv.

Alle koncerter foregår på Stairway i Vanløse, hvor du i pauserne kan slikke en stråle solskin og nyde en fadøl på vores dejlige tagterrasse. Det hele foregår fra den 4. – 9. juli.

Vi glæder os til at se jer under sommerhimlen til juli.

×