ALICE slår dørene op på Stairway i Vanløse

Kablerne er trukket, lydprøverne er i gang, og fadølshanerne er åbne. Her på ALICE kan vi med glæde fortælle, at vi er klar til at slå dørene op på vores midlertidige lokation på spillestedet Stairway.

I efteråret faldt en kommunal aftale på plads om genhusning af ALICE i hele 2023, mens koncertsalen på Nørrebro gennemgår en tiltrængt renovering. Hen over julen og årsskiftet har den stået på flytning. Og den 9. februar tager vi altså vores nye lokaler i brug i form af en åbningskoncert med de København-baserede grupper Ipek Yolu og Ba Balance, der lover fuld smæk på saz, surfguitar og groovy afrikansk percussion.

Vi glæder os ustyrligt til at tage scenen i brug og vise publikum, hvad stedet har at byde på. Gennemgående vil 2023-programmet byde på en større andel af de lidt større navne, samtidig med at vi fastholder den eksperimenterende og nysgerrige profil med eventyrlysten musik fra hele kloden, som ALICE altid har været kendt for.

Vi ser frem til at velkendte såvel som nytilkomne publikummer springer på metroen og kommer forbi ALICE på Stairway på Lindehøjen 12 i Vanløse, hvor musikken fra 9. februar spiller på fuldt blus.