fbpx

ALICE ansætter ny administrativ leder

H.C. Gimbel er ny administrativ leder på ALICE. Foto: Per Morten Abrahamsen.

Efter en turbulent tid uden fast venue vender skuden endelig for ALICE, som i 2023 kan se frem til at blive genhuset på Stairway i Vanløse, inden spillestedet vender hjem til lokalerne på Nørre Allé 7. Det kræver nye administrative kræfter ved roret og en benhård driftsstrategi. Vi kan med glæde meddele, at H.C. Gimbel er ALICEs nye administrative leder fra 1. november.

H.C. Gimbel kommer med lang ledelseserfaring fra stillinger som direktør for Teater Republique, som han også var initiativtager til at skabe, og adminstrations-, økonomi- og souschef for Aalborg Teater, ligesom han har en tung uddannelsesmæssig baggrund som Cand.Comm. og MMD. Hans ledelsesmæssige styrker er særligt indenfor branding, strategi- og organisationsudvikling, kommunikation og økonomi. Ledelsesfaglige kompetencer, som han tidligere har brugt til at skabe unikke og stærke rum for scenekunsten.

Nu er det ALICEs fremtidige virke det gælder. Et unikt spillested i Danmark, som H.C. Gimbel, ligesom ALICEs bestyrelse, har store ambitioner for. Ambitioner, der vil blive rodfæstet i en skærpet strategi, som skal føre ALICE stærkt gennem tiden på Stairway, så spillestedet kan genåbne for fuld styrke på Nørre Allé 7.

Meget er stadig i udviklingsfasen. Men der vil allerede blive slået nye stillinger op til ALICE i løbet af november, hvor vi ser frem imod at virke fra eget spillested igen og fortsætte arbejdet for musikken i samarbejder regionalt og nationalt.

Vi glæder os til samarbejdet!

H.C. Gimbel udtaler:

“Før mine mange år i teaterlivet, dels som initiativtager og medskaber af teatret Republique og dels som administrationschef for Aalborg Teater, havde jeg en rejse fra frivillig på Roskilde Festival og hand på et utal af koncerter over koordinerende roller på Images-festivalerne og mange andre multikunstneriske festivaler, til selvstændig producent. Så selvom jeg nu er specialiseret i ledelse, skal det ikke være nogen hemmelighed, at fremtiden med ALICE føles ligesom at skulle vende hjem til det, mit hjerte banker for. Musikken og den kreative rod, som fremtidens kunst- og kulturliv vokser ud af.”

ALICEs bestyrelsesleder Rikke Frisk udtaler:

“Det glæder mig på bestyrelsens vegne at kunne byde velkommen til ny administrativ leder, H.C. Gimbel. Det bliver super inspirerende at få hans erfaring som bl.a. direktør for Teater Republique og hans stærke ledelsesmæssige kompetencer indenfor strategi- og organisationsudvikling, kommunikation og økonomi i spil i organisationen på ALICE.”

×