Nye vinde og ny ledelse på ALICE

Foto: Esbern Dahlmann

Spillestedet ALICE tager i 2021 hul på en ny fireårig periode som Regionalt Spillested. Det sker med en ny strategi og en ny ledelse bag roret. Find stillingsopslaget her.

Det går rigtig godt i baggården på Nørre Allé 7 på Nørrebro i København. Her bor ALICE, som – to et halvt år efter fusionen af Jazzhouse og Global – netop er blevet genudnævnt til Regionalt Spillested for en ny fireårig periode.

Udpegningen er sket på baggrund af en ny strategi, der skal fastholde det høje kunstneriske ambitionsniveau, men samtidig øge spillestedets samarbejde med andre musikaktører, miljøer, spillesteder mv. i hele Danmark. ALICE skal på besøg mange steder og bl.a. møde mange unge talenter.

Bestyrelsen og den daglige leder er blevet enige om, at det nye træk skal tages af en ny ledelse, der kan videreudvikle og implementere den nye strategi og tegne den nye retning i samarbejde med stedets medarbejdere.

Fonden ALICEs bestyrelsesforkvinde, Rikke Frisk, udtaler:
Piet Breinholm har stået i spidsen for stedet siden ALICE åbnede dørene. ALICE skulle etableres i musikeres og publikums bevidsthed, samtidig med at to medarbejder- og frivilligorganisationer skulle sammensmeltes, og den økonomiske stabilitet skulle sikres. Alt det er nu opfyldt. Derudover har Piet repræsenteret ALICE i Dansk Lives bestyrelse og ikke mindst manøvreret ALICE sikkert igennem de første 6 måneders COVID-19 udfordringer. Vi har været meget glade for Piets indsats.

Piet stopper pr. 31. januar 2021 for at læse en MBA, og ALICE er i gang med processen mod at finde stedets nye ledelse. Læs stillingsopslaget her.

Piet Breinholm udtaler:
Det har været nogle fantastiske og intense år med et højt kunstnerisk niveau og en helt utroligt dedikeret medarbejderstab hele vejen rundt.  ALICE er nu klar til fire nye år med en spændende og udfordrende rammeaftale og jeg glæder mig til at komme på besøg som fast gæst fremover. Nu gælder det en MBA på Niels Brock / Middlesex University, London, og ikke mindst nye udfordringer.