ALICE-medlemskab

Medlemsfordele:

  • Gratis adgang til månedens udvalgte koncert
  • 2 for 1’s pris – tag en ven gratis med til udvalgte shows, hver måned
  • Særligt nyhedsbrev for medlemmer
  • Eksklusivt forsalg til store events
  • Invitation til særarrangementer i løbet af året (artist talks, sommerfest m.m.)

ALICE-medlemskaber løber for et år ad gangen og kan fornyes som årligt kontingent (350 kr.). Tilmelding sker på member@alicecph.com.

Til ALICE-medlemmer gør vi os umage for at håndplukke et koncertudvalg, der kommer hele vejen rundt i vores vidtfavnende program. Der skal være noget for enhver smag og for det nysgerrige øre. Hver anden måned modtager du et eksklusivt medlemsnyhedsbrev med info om månedens koncert og udvalgte shows.

*Få det fulde overblik over de udvalgte medlemskoncerter her*

 

Månedens koncert

Hver måned tilbydes en særligt udvalgt koncert, som er gratis for medlemmer. Bemærk at der til alle disse koncerter udbydes et begrænset antal billetter. Tilmelding foregår derfor efter først-mølle-princippet, og sker pr mail til member@alicecph.com senest dagen inden den pågældende koncert. Du vil herefter modtage din billet.

 

2-for-1-koncerter

For koncerter med 2-for-1-tilbud gælder det, at du ved køb af en billet kan tage en ledsager gratis med. Køb din egen billet og send billetnummeret til member@alicecph.com for at modtage en gratis ledsagerbillet. Bemærk at tilbuddet ikke kan aktiveres i døren, men at det kræver at du har fået fremsendt en gratis billet til din ledsager forud for koncerten.