05.03.2020

Ambient/Abstract Electronic

Jerusalem In My Heart (CA) + Kali Malone (US) + Lucrecia Dalt (CO)

Torsdag d. 5. marts
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 160 DKK inkl. gebyr
Køb billetFacebook

En hybrid af ambient, avantgarde og elektronisk musik udfoldes ved tre af tidens mestre i den transcenderende musik med Jerusalem In My Heart, Kali Malone og Lucrecia Dalt, der alle præsenterer deres musik i et audiovisuelt format. Koncertrækken præsenteres i et samarbejde mellem ALICE og CPH:DOX. Bemærk at der er sat et begrænset antal billetter i salg.

 

Jerusalem In My Heart (CA) 

 

Jerusalem in My Heart er et kunstprojekt bestående af elektronisk arabisk samtidsmusik, 16 mm film og tilhørende lysinstallationer, der udforsker forholdet mellem musik, lys og publikum. Duoen fra Montreal består af musiker Radwan Ghazi Moumneh og filmskaber Charles-André Coderre. Siden 2013 har de udgivet tre album på de canadiske label ‘Constellation’ og et med artrockbandet Sunns på ‘Secretly Canadian’. Duoen udvikler konstant deres optrædener og ikke to koncerter er ens.  På ALICE præsenterer de deres seneste værk “Daqa’iq Tudaiq”.

 

Kali Malone (US) 

 

Den amerikanske komponist Kali Malone udgav i juni sit anmelderroste album The Sacrificial Code. Hovedsaligt bestående af langsomme drone-agtige orgelstykker er albummet en næsten to timer lang meditativ rejse. Malones orgelinteresse opstod ved et mentorforløb som orgelstemmer. Gennem dette tilegnede Malone sig en ny tilgang til instrumentet, der adskiller hende fra mange andre organister. Ved at optage hver orgelpibe med nøje placerede mikrofoner undgår Kali Malone at opfange rummenes naturlige rumklang og skaber en unik tør lyd på det kirkelige instrument.  

 

Lucrecia Dalt (CO)

 

Den Colombianske sangerinde, komponist og multiinstrumentalist, Lucrecia Dalt, gæster endnu engang Alice med sin avantgardistiske, futuristiske og fascinerende elektroniske musik. Med en tidligere baggrund som geoteknisk ingeniør, sammensmelter Dalt på sit seneste anmelderroste album, Anticlines, sit ambiente lydunivers med et dragende lag af spoken words, der beror på sproget indenfor geoscience og kvantefysik. Dette resulterer i en elegant og enestående musikalsk abstraktion over store metafysiske spørgsmål.