fbpx

12.12.2020

Acid Rock/Psychedelic Folk/Nordic Folk

Elevatorfører & Almune

Lørdag d. 12. december
Dørene åbner kl: 20:00
Koncerten starter kl: 21:00
Pris: 140 DKK inkl. gebyr
Facebook
Udsolgt

Som konsekvens af corona-pandemien har Elevatorfører og Almune desværre været nødt til at aflyse deres koncert på ALICE i april. Det er derfor med glæde at vi kan annoncere en ny dato for koncerten, nemlig 12. december. Billetterne til koncerten 17. april kan bruges til den nye dato.

Dansksproget syrerock møder glødende middelalder-folk, når Elevatorfører byder på et særligt samarbejde med Almune på ALICE. Forvent en både berigende og anderledes koncert-oplevelse, når de to grupper går ombord i hinandens numre og inviterer publikum inden for til en atmosfærisk og mindeværdig oplevelse.

I 2019 gæsteoptrådte Almune på det mastodontiske titelnummer til Elevatorførers nye plade ”Jeg er kommet for at slå tiden ihjel”. Dette samarbejde inspirerede syrerockbandet til at invitere middelaldermusikerne med på scenen og nu til denne fælles koncert på ALICE.

Elevatorfører balancerer deres udtryk mellem den vilde jam-baserede rockmusik fra 60’erne og 70’erne og de ørehængerkvaliteter man forbinder med mere pop-orienterede sange. Musikken lever sit eget boblende liv i Elevatorfører, og den synges på dansk. Udspændt mellem messende hymner og desperate opråb inviteres lytteren ind i et særegent flippet univers, hvor der er plads til både at grine og blive rørt. Elevatorfører har spillet en mængde klub- og festivalkoncerter landet over.

Hos Almune er kraftfulde nordiske folkeviser, pilgrimsmusik og livlige danse fra middelalderen på repertoiret. Musikken spilles på historiske instrumenter som nøgleharpe, drejelire, sækkepibe, tromme og renæssancefløjter, og synges med klang og glød. I 2017 udgav gruppen det anmelderroste album “Bjergtagen”, der af RadioFolk.dk blev fremhævet som en af årets mest markante folkudgivelser. Seneste udgivelse er fra 2018 hvor gruppen gik sammen med musikerne fra Götterfunken og lavede albummet “Sommerfugl”, der udkom som et soundtrack til Maria Hellebergs historiske roman af samme navn.

Der er således lagt op til et overdådigt trip på ALICE, når de to grupper tage på fælles rejse i hinandens univers og udforsker mødet mellem syregrønne visioner, gamle viser og middelalderinstrumenter.