Electronic 24.10.2019

Abstract Electronic

Drew McDowall presents The Third Helix (UK) + Manisdron (JP)

Torsdag d. 24. oktober
Dørene åbner kl: 19:00
Koncerten starter kl: 20:00
Pris: 100 DKK inkl. gebyr
Kun dørsalgFacebook
Flyttet

OBS! Koncerten er flyttet til Mayhem, hvor ALICE er gået sammen med Percy og Knife Magazine om et stærkt line-up, hvor du ud over Drew McDowall og Manisdron kan opleve Puce Mary og Kali Malone. Folk med billet til ALICE får refunderet billetten. Billetter til det nye event koster 100 kr. og kan købes i døren. Mere info her

 

 

Drew McDowall presents The Third Helix

Den New York-baserede skotske elektroniske musiker Drew McDowall er aktuel med sit tredje soloalbum “The Third Helix” (Dias Records 2019), som han turnerer Europa rundt med til efteråret. Fra det tidligere medlem af både Coil og Psychic TV kan man med “The Third Helix” forvente et på én gang rituelt og abstrakt værk. McDowell eksperimenterer i sine elektroniske mørke kompositioner med både puls, struktur og former i et tæt pakket lydlandskab, der kredser om hallucinationens DNA som sit centrale tema. Fans af Coil vil kunne nikke genkendende til de dystre, transcenderende kompositioner, men tilhængere af ambient- og dronemusik skal bestemt heller ikke snyde sig selv for denne stort anlagte koncert.

 

Manisdron

Manisdron er det nye soloprojekt fra den japanske trommeslager Takafumi Okada, der bl.a. slår sine musikalske folder i THE NOUP og Goat, som vi har den glæde også at kunne præsentere til efteråret. Manisdron kombinerer trommer, synths og elektroniske flader med desperat vokal og skaber fremaddrivende, hypnotiske tracks.