Information om Corona-virus og ALICE

På ALICE elsker vi at samle folk omkring musik og kulturelle oplevelser, men vi må også bære vores del af ansvaret i disse svære tider.

I lyset af Statsministerens seneste udmelding omkring Corona-virus (Covid-19) og den gradvise genåbning af samfundet, og i lyset af påbuddet om at holde spillesteder lukkede frem til august for at begrænse smittefare, holder ALICE lukket til primo august. Dette betyder at alle arrangementer i denne periode aflyses, men vi gør hvad vi kan for at flytte arrangementer til alternative datoer og vil løbende informere om dette.

Vi anbefaler at man holder sig orienteret på vores hjemmeside og på vores Facebook-side. Vi opdaterer løbende. Og vi glæder os til at se jer til en masse koncerter på den anden side!

Har du allerede købt billet til et show, som bliver aflyst, så refunderes pengene automatisk til dig via Billetto. Billetto melder at der kan gå op til 21 dage, da deres personale selvsagt også har ekstraordinært travlt i disse tider. Vi beder om forståelse for dette. Hvis et show flyttes til en ny dato, opfordrer vi til at man gemmer sin billet til den nye dato. Er man forhindret til den alternative dato, bedes man kontakte ALICE for refundering.

Vedrørende generel information fra regeringen om Covid-19 situationen i Danmark, henviser til denne hjemmeside.