Information om Corona-virus og ALICE

På ALICE elsker vi at samle folk omkring musik og kulturelle oplevelser, men vi må også bære vores del af ansvaret i disse svære tider.

I lyset af Statsministerens seneste udmelding omkring Corona-virus (Covid-19) og anbefaling om at holde kulturinstitutioner lukkede i forsøg på at begrænse smittefare, har ALICE derfor fra dags dato og til og med 13. april valgt at holde lukket, hvilket betyder at alle arrangementer i denne periode aflyses. Vi gør hvad vi kan for at flytte arrangementer til alternative datoer og vil løbende informere om dette.

Corona-virus berører musiklivet på globalt plan, og da ALICE i høj grad er et venue med en global profil, er vi desuden berørt af, at flere kunstnere kan komme til at aflyse turneer i foråret. Selvom ALICE i udgangspunktet kun holder lukket til og med 13. april, kan der derfor komme flere aflysninger fra kunstnere i de kommende måneder.

Vi anbefaler at man holder sig orienteret på vores hjemmeside og på vores Facebook-side. Vi opdaterer løbende. Og vi glæder os til at se jer til en masse koncerter på den anden side!

Har du allerede købt billet til et show, som bliver aflyst, så refunderes pengene automatisk til dig via Billetto. Billetto melder at der kan gå op til 21 dage, da deres personale selvsagt også har ekstraordinært travlt i disse uger. Vi beder om forståelse for dette. Hvis et show flyttes til en ny dato, opfordrer vi til at man gemmer sin billet til den nye dato. Er man forhindret til den alternative dato, bedes man kontakte ALICE for refundering.

Vedrørende generel information fra regeringen om Covid-19 situationen i Danmark, henviser til denne hjemmeside.